marți, 24 ianuarie 2012

Burjois Flower Perfection Review

Un timp am fost innebunita dupa fondul de ten de la Revlon, Colorstay. Isi facea treaba perfect. Nu-mi nimerisem eu nuanta perfecta, dar se adapta destul de bine si nu arata ciudat. Bineinteles ca in momentul in care s-a terminat prima sticluta m-am dus repede sa imi cumpar alta. Dezastru total! Ori am eu o problema, ori fondul de ten. Imi usuca incredibil fata, iar aspectul e foarte fainos. Nici nu imi venea sa ma machiez cand stiam ce ma asteapta. Am auzit de la mai multe persoane ca nu le mai prieste acest fond de ten. Cine stie?
Asa ca am decis sa-mi cumpar de la alta firma si cum Burjois Flower Perfection era proaspat lansat, deja visam la el. Era o oferta prin B&B, daca luai fondul de ten primeai un blush cadou, dar nu am mai reusit sa beneficiez si eu de ea. Fondul acesta de ten este PERFECT pentru mine. Lasa tenului un aspect mat si nu il simt incarcat absolut de loc. Puterea de acoperire e la fel ca cea a Colorstay-ului (cel putin asa vad eu). Un alt avantaj este faptul ca are pompita si are un buretel foarte dragut, dar eu nu il folosesc. Nuanta mea este 52 Vanilla.


Plusuri:
  • are un miros dragut, discret
  • nu incarca tenul (cel putin eu nu am avut astfel de probleme)
  • lasa un aspect mat
  • se mentine destul de mult, dar tin sa precizez ca eu nu stau mai mult de 8 ore machiata
  • se intinde bine si are acoperire buna
  • are pompita
Minusuri: deocamdata nu i-am gasit defecte.


Acum sa va arat cateva poze.

1 strat
2 straturi

porii mei :))

fondul de ten fara nici o baza




7 comentarii:

  1. ma tenteaza din ce mai mult...of,of, bugetul meu:)

    RăspundețiȘtergere
  2. adevarul e ca este un fond de ten foarte bun...acum nu generalizez, pentru ca depinde de ten si de alti factori...mie poate sa mi se para perfect, dar pentru alte fete sa fie dezastru...

    RăspundețiȘtergere
  3. awesome..what the brand ?

    RăspundețiȘtergere
  4. Hi! The foundation is from Burjois.

    RăspundețiȘtergere
  5. Acopera ff bine si tenul nu pare incarcat :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Da, asa este. Are o acoperire buna si lasa un aspect mat. Eu de obicei aplic 2 straturi subtiri si sunt chiar multumita.

    RăspundețiȘtergere