luni, 5 martie 2012

Baza de machiaj Yves Rocher

Eu sunt o fana absoluta a produselor Yves Rocher. Ce pot sa spun? Promotiile lor sunt destul de bune. Ideea de a oferi cadouri pentru fiecare comanda este geniala. Totusi, nu tot timpul aceste cadouase sunt pe placul nostru. Mai dau si ei gres uneori. Ce nu-mi place mie este ca mai tot timpul cand ofera cadou (secret) de peste 100 de lei, acel cadou e o crema anti-rid. As fi putut avea o intreaga colectie :)). Noroc ca am ce face cu ele ( i le ofer cadou mamei, bineinteles). Cred ca ar trebui sa se uite si la varsta si la genul clientului, pentru a putea oferi cadouri nu neaparat personalizate, dar care sa ne poata fi de folos. Mai degraba m-ar incanta un parfum, un fard sau un gloss decat nelipsita crema anti-rid.
Astazi vreau sa va vorbesc despre baza lor de machiaj. Am avut un catalog la care unul dintre cadouri era un set de margelute cu bratara sau ceva de genul. In locul lor am putut sa-mi aleg orice alt produs de maxim 50 de lei (pret fara reducere). Si cum baza de machiaj mi-a sarit in ochi, am ales-o fara sa mai stau pe ganduri.
Eu am nuanta "Caisa".. Am folosit-o ceva timp ca sa-mi pot face o parere si sa o impartasesc cu voi.

Plusuri:
  • Acopera porii destul de bine
  • Nu imi usuca tenul
  • 2 pompite sunt suficiente pentru a-mi acoperi tot tenul
Minusuri:
  • Eu am o problema cu mirosurile, asa ca o sa spun ca mirosul mi se pare cam puternic (dar se pierde dupa cateva minute)
  • Uneori simt o usoara usturime, dar care imi trece repede
  • Cantitatea e cam mica pentru 49 de lei (15 ml)
  • Nu au decat 2 culori: caisa si trandafir.
Poze



scuze pentru pielea mea crapata si uscata

4 comentarii:

  1. Buna ,
    Si eu de curand am inceput sa folosesc produse Yves Rocher.
    Frumos review , te-am adaugat in lista de bloguri urmarite pe blogul meu, m-as bucura sa ma adaugi si tu.
    www.oglindaoglinjoara.blogspot.com
    O primavara frumoasa.

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna, multumesc pentru apreciere. Sper ca ai nimerit doar produse bune de la ei, ca uneori mai dau si rateuri. Te-am adaugat si eu in lista mea de bloguri.
    O primavara frumoasa si insorita!

    RăspundețiȘtergere
  3. Si eu folosesc baza asta de machiaj. Isi face treaba,dar nu atat de bine pentru cat am platit :))sau poate sunt eu pretentioasa. Sau nu afce fata la tenul meu gras:*

    RăspundețiȘtergere
  4. :))) Depinde de fiecare...Eu nu am platit, mi-am ales-o drept cadou, asa ca n-am avut asteptari prea mari. Dar e buna. :*:*:*

    RăspundețiȘtergere