vineri, 6 aprilie 2012

Prima experienta cu gene false

Eu sunt genul de persoana care daca nu se pricepe la ceva, nu face. Daca nu arde, nu trasneste si nu e absolut necesar, nu imi bat capul.
Genele false transforma intr-adevar un machiaj. Eu nu as purta gene false zi de zi, poate doar la vreo ocazie speciala. Asa ca m-am gandit, de Craciun, sa imi aplic si eu gene, ca deh, era Craciunul. Cum nu aveam timp sa-mi fac vreo comanda pe net, si pentru ca nici nu voiam sa dau o caruta de bani pe o pereche de gene, mi-am cumparat de la standul Flormar (dar nu cred ca sunt marca lor). O intreb pe tipa de acolo daca sunt ok, daca lipiciul este bun, de cate ori le pot folosi si inca o gramada de chestii pe care nu mi le mai aduc aminte. Ea a zis ca sunt super bune si alte de astea. Buuun. Mi-am cumparat o pereche si entuziasmata cum eram, primul lucru pe care l-am facut acasa a fost sa incerc genele. Drama totala. Lipiciul se intindea peste tot, numai pe gene nu. Intr-un final, plina de nervi si de lipici, am reusit sa imi aplic o geana. Nimic. Nu statea sub nici o forma. Asa ca le-am aruncat intr-o borseta si m-am lasat pagubasa.
Apoi am primit 2 perechi de gene de la prietena mea (blogul ei aici ), si azi am zis sa mai incerc o data. Cu acelasi lipici de la setul cumparat. Pot sa spun ca in momentul acesta ma chinui sa imi dezlipesc adezivul acela de pe gene, ca mi-am facut un sac de nervi, dar cred ca am facut un pas inainte. Sper sa nu radeti de mine :))) cum rad eu acum (tot de mine) si va las cu 2 poze ca restul nu au iesit bine. 





4 comentarii:

  1. Vaiiii,vaiii,vaiiiiiiiii ce-mi place:X:X iti sta superrr!!!cand vin sa te machiez(ca de mult tot zic asta)...mi-a venit pofta acum:)):">:*:*:*:*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sar'mana >:D<>:D< pai o sa vorbim sa stabilim :))) ca trebuie nu?:>:>

      Ștergere
  2. Neata ,
    Intradevar transforma privirea.
    Imi place culoarea ochilor tai - imi aminteste de chihlimbar.
    Pupici.
    P.S Mi-ai facut pofta de gene false.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hihi :D Multumesc! Mi-e mi-ar fi placut sa ii am verzi sau albastri :X:X:X:X
      Pentru mine, momentan, e un chin sa imi pun gene...tot aman...vreau sa invat cum se pun cat mai bine, dar totodata ma gandesc ca am timp :)))

      Ștergere